Kunst er identitet.
Finn din stil hos

Artgate.no er vårt søsterselskap. Her kan du kjøpe kunst online 24 timer i døgnet. Kunst og innramming hører naturlig sammen og alle våre butikker har til enhver tid mye spennende samtidskunst utstilt. På Artgate.no tilbyr vi grafikk og original kunst fra over 100 ulike kunstnere, og du kan bestille bilder online når du vil, fra hvor du vil; 24 timer i døgnet.

Kunstforeningskveld med tilgang til kunst av over 100 norske kunstnere

Vi tilbyr kunstforeningskvelder med privat visning av kunst for din kunstforening. Vi har allerede hatt flere kunstforeninger hos oss på en sosial og inspirerendes kveld hvor vi tilbyr kunst fra mer enn 100 norske kunstnere kombinert med lett servering. Det er også mulig å ordne foredragsholdere for kvelden. Våre dyktige og kunnskapsrike kunstmedarbeidere som vil kunne veilede dere til å gjøre gode innkjøp for deres kunstforening. Ved nærmere avtale og på tilbakemelding fra dere kan vi presentere den eller de kunstnerene dere ønsker i henhold til ønsket budsjett
Kort sagt; en inspirerende kveld for kunstinterresserte. Ta kontakt med oss dersom du og din kunstforening ønsker å høre mer om hva vi kan tilby.

Hjelp til utsmykning

Trenger din bedrift hjelp til utsmykning av kontorer og bygg? Trenger dere ny innramming på eksisterende kunst? Ønsker dere kunst av kjente kunstnere? Vi kan hjelpe dere med alt fra presentasjon av kunst, innramming og oppheng på vegg.

Kjøp gavekort på Artgate.no

Konfirmasjonsgave? Bursdagsgave? Jubilant? Nytt hus? Dåpsgave? Bryllupsgave? Julegave? Forlovelsesgave? Firmagave? Mange av livets store hendelser fortjener å bli feiret, og uansett annledning er et gavekort hos oss på innramming og/eller kunst den perfekte gave.

Følg Artgate.no på instagram

Vi legger ut stadig nye bilder og events på vår instagramkonto, artgate.no. Følg oss og bli en del av vår kreative verden hvor farger og ideer fyller sidene. Gå til Artgate sin nettsider her.